Aktuality

Zajistěte si čisté jezírko se speciálními vysavači

Bazénový vysavačPrávě v těchto letních horkých dnech jsou koupací jezírka nejvíce zatěžována. To má za následek větší znečistění vodní plochy, než dříve. Proto je nutné se o jezírko více a častěji starat.

Údržba jezírka je velice důležitá. Jinak by mohlo dojít k jeho zanášení, chátrání a vzniku velkého množství řas. Práci si můžete ale usnadnit. A to pomocí různých strojů a zařízení. Jedním z nich je jezírkový vysavač. Jeho hlavním úkolem je odstranit kal ze dna jezírka. Kromě toho zbavuje jezírko ještě dalších nečistot, jako jsou zbytky odumřelých rostlin, listí či větviček. Pokud máte strach, že při vysávání můžete vysát různé kamínky či štěrk, nemusíte se ničeho bát. Většina moderních vysavačů totiž obsahuje tzv. gravitační, neboli separační filtr, který tomu předchází.

Součástí těchto vysavačů jsou také různé nástavce, díky kterým dosáhnete ještě lepšího výsledku. Pomocí speciálního nástavce můžete vyčistit nečistoty mezi kameny. Pomocí jiného nástavce pak můžete zbavit koupací jezírko řas.

Díky teleskopické tyči je možné vyčistit vaše jezírko ze břehu. Samotný vysavač je vždy nutné nechávat na břehu. Tyto jezírkové vysavače není nutné před použít zavodňovat. Dokáží si totiž sami vodu nasát. Vše, co díky vysavači zbavíte jezírka, můžete vidět přes průhledné potrubí.

Po skončení činnosti stačí jen vyprázdnit separační filtr vodního vysavače. Jak tedy vidíte, údržba tohoto stroje není nijak náročná.

Jezírkové vysavače pracují na stejném principu jako bazénové vysavače. Možná díky tomu jsou často označována za bazénové vysavače, podvodní vysavače, dnové vysavače či za jezírkový lux. Jak jej nazvete je tedy úplně jedno.

Díky jezírkovému vysavače, chcete-li bazénovému luxu, je koupání v zahradním jezírku příjemné a osvěžující. Bez různých nečistot a řas.

Datum: 12.7.2013 | Rubrika: Aktuality

O webu

Na naší webové prezentaci se dozvíte spoustu informací o zahradních jezírkách. O jejich možnostech, výstavbě, technologiích, které je popohání k lepšímu fungování a spoustu dalších užitečných informací. Nabízíme výstavbu koupacích jezírek, zcela přírodních, s neomezenou možností tvorby, jež si určíte jen vy.