Aktuality

Příslušenství pro koupací jezírka

Bazénový vysavačPokud jste se nerozhodli, že vaše koupací jezírko poběží pouze na přírodní bázi, tak se bezpochyby neobejdete bez nejrůznější jezírkové techniky. Přestože se na první pohled může zdát, že jde o náhodně vybrané kousky techniky.

Jestliže jste si ale nechali koupací jezírko postavit o odborníků, tak vám jistě doporučili takové příslušenství, které je účinné nejenom samo o sobě, ale teprve společně s vhodně vybranými komponenty se ukáže jeho kvalita.

Jestli si chcete v budoucnu užívat komfortu a efektivního provozu svého koupacího jezírka bez toho, abyste museli neustále řešit nějaké technické problémy, tak jistě věnujete dostatek správnému navržení a vhodnému výběru toho nejlepšího a nejkompatibilnějšího jezírkového příslušenství.

Množství techniky v jezírku samozřejmě záleží na vás. Dejte si ale pozor na to, aby vámi navržené řešení splňovalo vaše požadavky, co se čistoty vody týče. Když se rozhodnete vybavit svoje koupací jezírko pouze základním příslušenstvím, nemusíte dosáhnout kýženého efektu. V tomto případě určitě uděláte nejlépe, když se pobavíte s odborníky a necháte si od nich poradit.

Ti vám na základě velikosti vašeho jezírka, množství a vybraných druhů vodních rostlin, a především vašich požadavků na čistotu vody v jezírku řeknou, bez které techniky se neobejdete. Mezi nepostradatelné příslušenství patří především filtrace, jezírková čerpadla a UV zářiče. Libovolně je pak možné přidat např. vzduchovače, úpravny vody, osvětlení atd.

Pro udržení čistého koupacího jezírka si můžete pořídit i další techniku, která ale nemusí být v provozu 24 hodin denně. Takovým dobrým pomocníkem při čištění jezírka je např. jezírkový vysavač, který vám pomůže s odsáváním nečistot usazených na dně jezírka. Pokud vám dělají vrásky spíše nečistoty vznášející se na hladině jezírka, pak vám ve výbavě nesmí chybět skimmer.

Datum: 15.1.2018 | Rubrika: Aktuality

O webu

Na naší webové prezentaci se dozvíte spoustu informací o zahradních jezírkách. O jejich možnostech, výstavbě, technologiích, které je popohání k lepšímu fungování a spoustu dalších užitečných informací. Nabízíme výstavbu koupacích jezírek, zcela přírodních, s neomezenou možností tvorby, jež si určíte jen vy.