Aktuality

Biodesign zahradního jezírka

Přírodní bazén

Přírodní bazén

Při stavbě koupacího jezírka se využívají nejrůznější typy izolace. Nejčastěji se můžete setkat s fóliovými jezírka, výjimkou ale nejsou ani betonová či plastová jezírka. Na přírodní bázi jsou pak postavena jílová jezírka. Pro ty, co touží po tom, mít na své zahradě bazén, který by měl přirozený tvar jezírka, je velmi zajímavou alternativou koupací jezírko Biodesign.

Díky němu bude mít vaše koupací jezírko takový tvar, který sami budete chtít a přitom bude velmi snadno udržovatelný, stejně jako klasický bazén na koupání.  Při výstavbě tohoto typu koupacího jezírka se používají velmi kvalitní krycí materiály. Nejčastěji se jedná o mramor, Carrara, Bardiglio nebo Green Apli. Díky tomuto druhy materiálu dochází k přirozenému ohřevu vody, která je tak také teplejší, než v klasickém bazénu.

K nesporným výhodám koupacího jezírka Biodesign patří například menší náklady na údržbu, která je také mnohem jednodušší než u běžného koupacího bazénu. Vaše zahrada si uchová velmi přirozený vzhled během všech ročních období. Tento typ jezírka velmi ocení milovníci ekologie, protože je ohleduplný k životnímu prostředí. V porovnání s klasickým bazénem má vysokou konstrukční pevnost a lepší impregnaci.

Další výhodou je, že koupací jezírko Biodesign lze bez problémů přizpůsobit jakékoliv zahradě. Jeho tvar v zásadě záleží na představách zákazníka. Na základě jeho představ je možné vytvořit také například místo vhodná pro relaxaci. U jezírka tak můžete mít menší pláž, podvodní sezení nebo zabudovanou vířivku. Každé jezírko je tak unikátní. Na rozdíl od klasického bazénu je i jeho instalace velmi snadná a především rychlá. Pokud máte malé děti, jistě oceníte i postupně se svažující okraje jezírka, které tak poskytují větší bezpečnost při koupání.

Datum: 15.7.2014 | Rubrika: Aktuality

O webu

Na naší webové prezentaci se dozvíte spoustu informací o zahradních jezírkách. O jejich možnostech, výstavbě, technologiích, které je popohání k lepšímu fungování a spoustu dalších užitečných informací. Nabízíme výstavbu koupacích jezírek, zcela přírodních, s neomezenou možností tvorby, jež si určíte jen vy.