Aktuality

Tlaková čerpadla do koupacích jezírek

JezírkoTlakové čerpadla jsou vhodným pomocníkem, kterým zbavíte nečistoty své koupací jezírko. Jde o zařízení, které jsou velice podobná filtrům. Provádět čištění pomocí tlakových čerpadel je vhodné zejména u malých a jednoduchých koupacích jezírek. Tato čerpadla pracují na jednoduchém principu, jež je kombinací biologicko-mechanické filtrace a UV zářiče. Tlakové filtry se osvědčí také u potůčků či vodopádů.

Tlaková čerpadla mají celou řadu předností, které jistě oceníte. Jde zejména o možnost umístění tlakových filtrů pod či nad úroveň vodní hladiny. Velice snadná je také jejich instalace či demontáž. Navíc, pořizovací cena těchto čerpadel není nijak závratná.

Tlaková čerpadla využíváme tam, kde není možné umístit klasické velké filtry běžných typů. Díky těmto čerpadlům bude voda v koupacím jezírku čistá a průzračná.

Datum: 29.3.2013 | Rubrika: Aktuality

O webu

Na naší webové prezentaci se dozvíte spoustu informací o zahradních jezírkách. O jejich možnostech, výstavbě, technologiích, které je popohání k lepšímu fungování a spoustu dalších užitečných informací. Nabízíme výstavbu koupacích jezírek, zcela přírodních, s neomezenou možností tvorby, jež si určíte jen vy.